Kerst

Feestelijke zakjes en doosjes kerstchocolade verkopen..!

 

Een leuke en snelle manier om geld te verdienen als fondswerving voor uw vereniging, organisatie of school. Ook voor kerst leveren wij elk jaar luxe kerst chocolade leuk verpakt in zakjes en doosjes.

 

Door deze zakjes en doosjes te verkopen, kan de kas aangevuld worden en op een leuke manier geld verdiend worden voor uw doel. Veel scholen, organisaties en verenigingen hebben goede ervaringen met de verkoop van kerst chocolade, de december maand is een echte chocolade maand.

 

Inmiddels is Chocopresents uitgegroeid tot een van de grootste leverancier van zakjes en doosjes kerst chocolade in Nederland en België als fondswerving voor het goede doel.

 

Kerst valt uiteraard altijd op 25 en 26 december, houdt er rekening mee dat u optijd start met de verkoop, levertijd van de chocolade ongeveer 2 weken, anders in overleg.

 

De zakjes en doosjes zijn feestelijk verpakt, voorzien van strik en stickertje "prettige feestdagen", uiteraard is de chocolade van uitstekende banketbakkers kwaliteit.

 

Wij hanteren 2 verkoopmethodes:

 

1) U bepaalt hoeveel zakjes of doosjes u denkt te verkopen. U besteld dit aantal bij Chocopresents, wij leveren de zakjes of doosjes aan u op de gewenste locatie en de afgesproken dag. Uw leerlingen of leden gaan de zakjes of doosjes verkopen.

 

2) U geeft bij ons aan dat u onze zakjes of doosjes gaat verkopen. De leerlingen of leden ontvangen bestelformulieren. Op deze formulieren vullen zij het aantal verkochte zakjes of doosjes in en de naam van de koper.

 

Na inlevering van alle bestelformulieren telt u het aantal verkochte zakjes of doosjes bij elkaar op en geeft dit aantal door aan Chocopresents.

Wij leveren het exacte aantal op de afgesproken datum en locatie. Op deze manier verkoopt u zoveel mogelijk zakjes of doosjes en loopt u geen risico om iets over te houden.

 

U kunt zelf een bestellijst samenstellen, maar wij kunnen u er kostenloos één toesturen, zodat u deze lijst zelf kunt vermedigvuldigen.

 

De levertijd van de chocolade, na opgave van de verkochte zakjes is maximaal 2 weken, anders in overleg.

 

De factuur kan achteraf betaald worden.

 

Wedstrijdelement:

 

Om uw leerlingen of leden te stimuleren om zoveel mogelijk zakjes of doosjes te verkopen, leveren wij indien gewenst GRATIS twee prijsjes mee voor de leerlingen of leden die de meeste zakjes of doosjes hebben verkocht.

LET OP ! Mocht u hier gebruik van willen maken geef het aan ons door bij uw bestelling of aanvraag, dan reserveren wij ze voor u. Wij leveren uitsluitend UTZ Certified chocolade.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie of een gratis proefmonster ontvangen. Laat het ons weten via ons contactformulier, telefonisch of per mail: info@chocopresents.nl

 

Chocopresents onderdeel van Hagen Groothandel: Aalbosweg 18 8171MA Vaassen tel: ( 0031 )  0 578570815

 

 

 


  • Sorteer op
  • per pagina


  • Sorteer op
  • per pagina