Fondswerving scholen en verenigingen.

Zakjes paaseitje verkopen.!?

Een leuke en snelle manier om geld te verdienen als fondswerving voor uw vereniging,organisatie of school.

 

Elk jaar leveren wij zakjes gevuld met paaseitjes aan verenigingen, organisaties en scholen. Door deze paaseitjes te verkopen, kan de kas aangevuld worden. Veel scholen, organisaties en verenigingen hebben goede en vooral leuke ervaringen met de verkoop van zakjes paaseitjes.

 

Inmiddels is Chocopresents uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van zakjes paaseitjes in Nederland en België als fondswerving voor het goede doel.

 

De Paasdagen vinden dit jaar plaats op 21 en 22 april 2019.

 

De paaseitjes kunnen o.a verpakt worden in een geel puntzakje of transparant folie blokzakje.. De zakjes worden per 200 gram ingepakt geleverd. De Inhoud van de zakjes is een mix van diverse smaken: melk, wit, puur en praline. De eitjes zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit.

 

Speciale actie voor scholen en verengingen

0-500 zakjes

Voor een bestelling van minder dan 500 puntzakjes is de prijs per puntzakje € 1,70 inclusief btw.

 

500-1000 zakjes

De inkoopprijs is vanaf 500 zakjes € 1,60 per puntzakje, inclusief btw. De verkoopwaarde is minimaal € 2,70 tot 2,95 of € 2,75 en bijvoorbeeld 2 zakjes voor € 5,00. ( u kunt uiteraard ook zelf u verkoopwaarde bepalen ).

 

1.000 zakjes of meer

Bij een aantal van 1000 zakjes of meer kunnen wij u een nog scherpere prijs aanbieden, vraag vrijblijvend informatie/prijzen aan voor het aantal dat u denkt te verkopen.

 

De twee verkoopmethodes zijn

 

1) U bepaalt, hoeveel zakjes u denkt te kunnen verkopen. U bestelt dit aantal zakjes bij Chocopresents. Wij leveren de paaseitjes aan u. Uw leerlingen of leden gaan de paaseitjes verkopen.

 

2) U geeft bij ons aan, dat u onze zakjes gaat verkopen. De leerlingen of leden ontvangen bestelformulieren. Op deze formulieren vullen zij het aantal verkochte zakjes in en de naam en het adres van de koper. Na inlevering van alle bestelformulieren telt u het aantal verkochte zakjes bij elkaar op en geeft dit aantal door aan Chocopresents of Sweetpresents. Wij leveren het exacte aantal zakjes op de afgesproken datum en het afgesproken adres. Op deze manier verkoopt u zoveel mogelijk zakjes en loopt u geen risico om zakjes over te houden.

U kunt zelf een bestellijst samenstellen, maar wij kunnen u er kosteloos één toesturen, zodat u deze lijst zelf kunt vermenigvuldigen.
De levertijd, na opgave van het aantal verkochte zakjes, is maximaal 2 weken (anders in overleg).
De factuur kan achteraf betaald worden.

 

Wedstrijdelement

 

Om uw leerlingen of leden te stimuleren om zoveel mogelijk paaseitjes te verkopen, leveren wij indien gewenst, GRATIS twee chocolade prijzen mee voor de leerlingen of leden die de meeste zakjes hebben verkocht. Mocht u hier gebruik van willen maken geef het aan ons door bij uw bestelling of aanvraag, dan reserveren wij ze voor u.

 

Ook leveren wij voor de sint en kerst periode zakjes pepernoten en kerstchocolade, vraag vrijblijvend informatie aan.!


Wij leveren uitsluitend UTZ Certified chocolade.

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u vrijblijvend een gratis proefmonster ontvangen. Laat het ons weten via ons contactformulier of per mail: info@chocopresents.nl. info@sweetpresents.nl

 

Chocopresents: Aalbosweg 18 8171MA Vaassen tel: 0578 570815


  • Sorteer op
  • per pagina


  • Sorteer op
  • per pagina